Eigen kleding laten borduren / bedrukken / bewerken

U heeft zelf al de kleding gekocht en u wilt dit door ons laten borduren, bedrukken of op andere wijze laten bewerken of personaliseren? Geen probleem, dat kan!

Aanleveren van kleding, textiel, caps etc.

Natuurlijk leveren wij graag zelf de kleding of textiel. Niet in de eerste plaats omdat wij daar ook iets aan kunnen verdienen, maar ook omdat wij een betere offerte kunnen geven wanneer wij kleding/textiel en borduur of bedrukwerk samen mogen leveren. Daarnaast leveren wij enkel kleding en textiel  die ook daadwerkelijk geschikt zijn om te borduren, te bedrukken etc.

Wanneer u zelf aanlevert is het van belang dat het materiaal geschikt is om op te borduren, drukken, etc.

Bij borduren op zakjes moeten de zakjes worden los getornd of ze worden vast geborduurd, elastische materialen zijn erg moeilijk te borduren, bij bedrukken moet het materiaal voor hoge pers temperaturen geschikt zijn en de druk van onze persen aan kunnen. Naden, ritsen en andere zaken op de plek van de opdruk kunnen erg onhandig zijn. Echter is in overleg veel mogelijk. Maar neemt u a.u.b. wel eerst even contact op om één en ander kort te sluiten om teleurstelling te voorkomen.

U kunt uw te borduren/bedrukken kleding of textiel naar ons sturen, maar wij kunnen het ook bij u laten afhalen. Zorgt u er echter wel voor dat het duidelijk is dat het van u afkomstig is. Wij ontvangen regelmatig materialen waarvan wij niet weten van wie het is, omdat de afzender niet wordt genoemd. En dat kan voor vervelende misverstanden zorgen.

 

LET OP!

Wij kunnen geen enkele garantie geven op de kleding die u zelf aanlevert. Dit geldt ook als er tijdens het borduren of het drukproces iets mis gaat, waardoor de kleding bijvoorbeeld onbruikbaar wordt, of u niet gelukkig bent met het eind resultaat, welke uiteraard van te voren goed met u wordt gecommuniceerd.  (zie ook artikel 4.6 in onze algemene voorwaarden)

Dit geld natuurlijk niet wanneer wij onze afspraak met u niet correct zijn nagekomen.

En wij geven uiteraard wel garantie op het borduurwerk en/of de opdruk.