Onder constructie sites & Bron vermelding

Welkom op deze pagina.

U bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen via een link “onder constructie” of “bron vermelding” op een site welke onder constructie is. Wij bezitten 150+ domeinnamen. Voor een aantal maken wij gebruik van z.g.n. pointers (automatisch doorgelinkt naar een andere site) en een aantal daarvan worden in de periode 2014 t/m/ 2018 vernieuwd, gewijzigd of nieuw gebouwd. Op die sites maken wij gebruik van de “onder constructie” en “bronvermelding” link, zodat wij niet op iedere site dezelfde teksten hoeven te schrijven. Wat vooral handig is wanneer wij deze tekst aan wensen te passen.

  • ONDER CONSTRUCTIE;

De site waar u nu vandaan bent gekomen is onder constructie en zal in de komende tijd regelmatig worden aangepast. Onze excuses voor het ontbreken van alle relevante informatie waarnaar u op zoek bent en voor het ongemak. Wij beseffen dat dit vervelend is en doen ons uiterste best dit z.s.m. op te lossen. U kunt met uw vragen altijd terecht via de chat, whats app, mail, telefoon of fysieke adressen welke u in de footer van de site of op de contact pagina kunt vinden. Wij zijn u graag van dienst.

  • BRON VERMELDING;

Onze sites worden gebouwd door site bouwers in India, Pakistan of China. Om de site te kunnen bouwen en goed te communiceren wat onze visie voor de site is, maken wij gebruik van voorbeelden. Wij gebruiken daarbij demosites en gratis thema’s van wordpress en leveranciers van wordpress thema’s. sommige thema’s zijn gratis, andere hebben wij gekocht.

Daarbij maken wij ook gebruik van (tijdelijke) teksten en foto’s/plaatjes welke met deze wordpress thema’s worden geleverd of welke wij in het verleden al eens zelf hebben geschreven en/of gemaakt. Een enkele keer kan het zijn dat wij niet beschikken over het juiste voorbeeld.
Als wij de tekst of foto ook niet eenvoudig en snel zelf kunnen produceren, maar wij wensen dat de bouwer een bepaalde foto of tekst toch in de site verwerkt, kopen wij foto’s van Shutterstock of Adobe  Stock en laten wij teksten schrijven door bloggers die wij daarvoor betalen.

Het is mogelijk dat wij nog niet zeker zijn of teksten en/of foto’s permanent gebruikt worden, of dat deze niet op Shutterstock of Adobe  Stock te vinden zijn. In die gevallen, maken wij zelf een foto, of wanneer wij niet het juiste voorbeeld kunnen produceren, zoeken wij naar voorbeelden voor de bouwer, op internet. Wij maken daarbij gebruik van free pictures, zoals te vinden op Pexels, Unprofound, RGBStock e.d. In deze gevallen gaat het om tijdelijk gebruik enkel als voorbeeld voor de bouwer.

In het geval van foto’s of plaatjes van Shutterstock, Adobe, of andere leveranciers, kan het zijn dat wij gebruik maken van foto’s waar (bijvoorbeeld) het Shutterstock copyright logo overheen staat geschreven omdat wij in dat geval nog niet zeker zijn of het die specifieke foto of dat plaatje zal gaan worden. Wij proberen echter, zo goed mogelijk en indien nodig, de bronnen te achterhalen en zullen deze vermelden.

Wij zullen nooit opzettelijk eigenaren van rechten ontwijken of tekort doen komen. Echter is het niet altijd duidelijk of een foto of plaatje gebruikt mag worden, bronvermelding verwacht wordt, wie de bron is en/of er voor het gebruik betaald dient te worden. In sommige gevallen kan het zijn dat de bronvermelding onjuist is of doordat deze niet achterhaald kon worden, of wellicht als vergissing, ontbreekt. Mochten wij een bron vergeten zijn te vermelden, vernemen wij dit graag en wij zullen in dat geval z.s.m. de bron alsnog vermelden, of indien men dit wenst de foto of het plaatje verwijderen. In sommige gevallen kan het zijn dat wij de foto alsnog zullen aanschaffen of proberen aan te schaffen omdat deze toch in het thema of binnen de visie van de website past. In alle gevallen waarbij u als lezer, of eigenaar van rechten/plaatjes/foto’s van mening bent dat wij misbruik maken van uw werk, hopen wij dat u ons hiervan op de hoogte stelt, zodat wij direct de gewenste maatregelen kunnen nemen.

Wij hopen op uw begrip

Ronald Lubach

De Borduurshop BV